- Személyes átvétel szaküzletünkben


Tektormen Kft.

1239 Budapest, Haraszti út 149.

Telefon: +36 1 289-0440

E-mail: tektormen@tektormen.hu

Pósi és Gőgi Bt.

1116 Budapest, Barázda utca 1.

Telefon: +36 1 204-5040

E-mail: posiesgogi@posiesgogi.hu

- Házhozszállítás

 

GLS vagy MPL Házhoszállítás (Minden rendelést amely, eléri a 40 000 Ft végösszeget és 30 kg-nál könnyebb, az egész ország területén ingyenesen házhoz szállítjuk!)A raktárkészleten nem lévő termékekre leadott megrendelést általában 1-5 munkanapon belül tudjuk biztosítani, melynek részleteiről a visszaigazoló e-mailben tudunk tájékoztatást adni. Kiszállítást futárszolgálat végzi, amely munkanapokon 9 és 18 óra között szállít.
Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot, vagy a probléma megoldása érdekében hívják a vevőszolgálatot. Telefon: +36 1 289-0440

Fontos tudnivaló, hogy a házhoz szállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég vagy kollégánk a megrendelt készüléket a megadott címre szállítja és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának, a szállítási díjban nincs benne a készülékek emeletre történő feljuttatása.
Amennyiben Ön csak munkaidőn túl tudja átvenni a rendelt terméket kérjük jelezze felénk és vegye figyelembe, hogy az egyedi szállítási időpontok minden esetben díjkötelesek!