Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön azonnal raktárról vagy a lehetőségekhez képest 1-5 munkanapon belül, a megrendelését követő e-mailben vagy telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át házhoz szállítás esetén.
Természetesen mód van személyes átvételre is üzletünkben, melynek nyitvatartási ideje a kapcsolat menüpont alatt található.


Szállítási módok:


- Személyes átvétel a boltban:
    

1239 Budapest Haraszti út. 149.

1116 Budapest Barázda u. 1.


- GLS vagy MPL Házhoszállítás
(Minden rendelést amely, eléri a 40 000 Ft végösszeget és 30 kg-nál könnyebb, az egész ország területén ingyenesen házhoz szállítjuk!)A raktárkészleten nem lévő termékekre leadott megrendelést általában 1-5 munkanapon belül tudjuk biztosítani, melynek részleteiről a visszaigazoló e-mailben tudunk tájékoztatást adni. Kiszállítást futárszolgálat végzi, amely munkanapokon 9 és 18 óra között szállít.
Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot, vagy a probléma megoldása érdekében hívják a vevőszolgálatot. Telefon: +36 1 289-0440

Fontos tudnivaló, hogy a házhoz szállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég vagy kollégánk a megrendelt készüléket a megadott címre szállítja és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának, a szállítási díjban nincs benne a készülékek emeletre történő feljuttatása.
Amennyiben Ön csak munkaidőn túl tudja átvenni a rendelt terméket kérjük jelezze felénk és vegye figyelembe, hogy az egyedi szállítási időpontok minden esetben díjkötelesek!