Feltöltés alatt! Információért keresse telefonon az önhöz legközelebbi telephelyünket, melynek elérhetőségeit az oldal alján találja!

Cégünk szolgáltatásai között megtalálható a szerviz, illetve a gépkölcsönzés, melynek rélszleteiről alább olvashatnak!


Kölcsönzés:

 • Feltételei: Személyi igazolvány vagy jogosítvány vagy útlevél, lakcímkártya, illetve még egy olyan dokumentum amelyben szerepel a lakcím(forgalmi engedély, közüzemi számla)!
 • Letéti díj / kauckió: A letét 20 000 Ft-tól egészen 200 000 Ft-ig tejedhet, melynek mértéke a választott készülék értékének és a dokumentumok meglétének függvénye.
 • Bérelhető gépeink egyre bővülő listáját a következő oldalon találja: https://tektormen.hu/gepkolcsonzes FIGYELEM! a A lista folyamatos feltöltés alatt, bővebb információért keressen minket telefonon!


Szerviz:

Cégünk 2001 óta nyújt ügyfeleinknek szerviz szolgáltatást, az alábbi gyártók készülékeit fogadva:

 • Garanciában(Érvényes(gyártó által bibocsátott) jótállási jegy, számla vagy nyugta megléte esetén): Husqvarna, HiKOKI(Hitachi)
 • Garancián túl: Husqvarna, HiKOKI(Hitachi), Einhell, Makita, Flex, Dedra, DeWalt, Honda, Briggs & Stratton, Metabo, Milwaukee, Bosch, Partner, McCulloch, Flymo, Gardena, AL-KO, MTD.


A szerviz folyamat menete:

 1. Ügyintézőnk rögzítí az ügyfél és a termék adatait, illetve a bejelentett hibát. Tájékoztatja a jelenlegi várható átfutási időről, majd a termék bevizsgálási költségének ellenében kiállítja az átvételi bizonylatot.
 2. A javításra leadott készülékének bevizsgálása megtörténik, a szükséges alkatrészek listáját rögzítjük.
 3. Ezek után elkészül a készülék javítási árajánlata ami ha nem éri el a javítási összeghatárt (és a szükséges alaktrészek rendelkezésre állnak) el is készül. Ellenben kollégánk telefonon közli a javítási árajánlatot.
 4. A szükséges alaktrészeket megrendeljük, melynek beérkeztére cégünknek nincs ráhatása!
 5. Kollégánk a megérkezett alkatrészeket beszereli, a készüléket teszteli.
 6. Ügyintézőnk telefonon vagy SMS-ben egyszer értesíti a készülék elkészültéről.