Elektromos láncfűrészek

Grid View:
Rendelhető

Einhell GE-EC 2240 Elektromos láncfűrész

28 890 Ft

A GE-EC 2240 elektromos láncfűrész könnyen kezelhető, nagy teljesítményű készülék, amely praktikus segítő tüzifa fűrészelésekor, ritkításakor kisebb fák kivágásakor és számos más feladat végzésekor. Az OREGON minőségi fűrészlap és fűrészlánc jó vágóteljesítményről gondoskodik. A lánc szerszám nélkül feszíthető vagy cserélhető. A mechanikus azonnali..

Rendelhető

Einhell GE-EC 2240 S Elektromos láncfűrész

31 800 Ft

A GE-EC 2240 S elektromos láncfűrész kiváló minőségű, praktikus és hatékony eszköz, amely magas igényeknek tesz eleget tüzifa vágásakor, ritkításkor, kisebb fák kivágásakor. Az OREGON minőségi fűrészlapja és lánca gondoskodik az optimális vágóteljesítményről. A lánc szerszám nélkül feszíthető vagy cserélhető. A GE-EC 2240 S mechanikus azonnali lánc..

Rendelhető

Einhell GH-EC 1835 Elektromos láncfűrész

23 480 Ft

OREGON minőségű kard és láncSzerszám nélküli láncfeszítés és lánccsereFém hajtómű a hosszú élettartamhozErgonomikus markolatFém körmös ütközőOlajtartály automatikus lánckenéshezVisszaütés védelem és gyors láncfékNagy olajbetöltő nyílás, gyorszárasAutomatikus lánckenésLáncfogó csapszeg..

Einhell GH-EC 2040 Elektromos láncfűrész

22 800 Ft

OREGON minőségű kard és láncSzerszám nélküli láncfeszítés és lánccsereFém hajtómű a hosszú élettartamhozErgonomikus markolatFém körmös megállóOlajtartály automatikus lánckenéshezVisszaütés védelem és gyors láncfékNagy olajbetöltő nyílásAutomatikus lánckenésLáncfogó csapszeg..

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)