Benzinmotoros láncfűrészek

Grid View:
Nincs raktáron, rendelhető

Einhell GC-PC 1235 I Benzinmotoros láncfűrész

36 800 Ft

Kiváló minőségű OREGON vágókard és fűrészláncAutomata szivató és primer a gyors indítás érdekébenDigitális gyújtás - egyenletes működésA csökkentett rezgésű fogantyú csillapítja a lökések erejét, így a felhasználó is lassabban fárad elNagyméretű, fémből készült karmos ütközőVisszacsapódás-védelem láncfékkelAutomatikus láncolajozásLáncfogó - csökken..

Nincs raktáron, rendelhető
--9%

Einhell GC-PC 2040 I Benzinmotoros benzines láncfűrész

59 990 Ft 54 809 Ft

Kiváló minőségű OREGON vágókard és fűrészláncAutomata szivató és primer a gyors indításértDigitális gyújtás - egyenletes működésCsökkentett rezgésű fogantyú - csillapítja a lökések erejét, és így a felhasználó is lassabban fárad elNagyméretű, fémből készült karmos ütközőVisszacsapódás-védelem láncfékkelAutomatikus láncolajozásLáncfogó - alacsony ko..

Dedra 8711 Benzines láncfűrész

29 900 Ft

Antivibrációs fogantyúSzerszám nélküli láncfeszítő típussal felszerelveAutomata láncolajozásMotorfékLáncvezető hossz: 45cmLánckiosztás: 0,325"Láncsebesség: 20,2 m/sOlajtartály: 0,25 LSúly: 7,5 kg..

Kasei YD-45-4 Benzinmotoros Láncfűrész

43 900 Ft

Hatékonyság és erő! Ezek a tulajdonságok jellemzik a KASEI fűrész hazai képviselőjét. Az elérhető sorozatból a hazai piacon is népszerű 45cm3-es lökettérfogat miatt választottuk. Méretének és a motor nyomatékának köszönhetően univerzális sokoldalú fűrészként használható. Akár gallyazási, darabolási vagy kisebb döntési munkákra is alkalmas háztáji f..

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)