Száraz-nedves

Grid View:
Rendelhető
Rendelhető
Rendelhető

Einhell TE-VC 1820 Elektromos száraz-nedves porszívó

23 890 Ft

A TE-VC 1820 ECO Power porszívó minőségi, sokoldalú nedves-száraz tisztítókészülék, amely alapos tisztítómunkát tesz lehetővé. A Silent biturbó motor nagyon halkan jár, és a lehető legmodernebb alkotóelemei segítségével erős szívóteljesítményt biztosít, miközben akár 50%-kal is alacsonyabb a fogyasztása. A kétutas, távozó levegő és hűtőlevegő rends..

Rendelhető

Einhell TE-VC 2230 SA Elektromos száraz-nedves porszívó

47 400 Ft

ECO porszívó: nagy szívóteljesítmény, alacsony fogyasztás30 literes rozsdamentes nemesacél tartályFúvó funkció a nehezen elérhető helyek tisztán tartásáértEgyszerű szállítás a nagyméretű görgőknek és a kerekeknek köszönhetőenEgyszerű tárolás és tiszta munkavégzés a praktikus tartozéktárolónak köszönhetőenKészülékházba épített kábeltartóAutomatikus ..

Rendelhető

Einhell TE-VC 2340 SA Elektromos száraz-nedves porszívó

50 800 Ft

ECO porszívó - nagyobb szívóteljesítmény, alacsonyabb fogyasztás40 literes rozsdamentes nemesacél tartályFúvó funkció a nehezen elérhető helyek tisztán tartása érdekébenEgyszerű mozgatás a nagyméretű görgőknek köszönhetőenPraktikus tartozéktároló az egyszerű tárolás és kényelmes munkavégzés érdekébenKészülékházba integrált kábeltartóAutomata dugalj..

Rendelhető

Einhell TH-VC 1815 Elektromos száraz-nedves porszívó

15 900 Ft

A TC-VC 1815 nedves-száraz porszívó kompakt, erős, univerzális szívókészülék egyszerű, háztartási tisztítási feladatokra. 15 liter térfogatú műnyag tartálya gyűjti a durva, finom, nedves vagy száraz szennyeződést, folyadékot. 1250 W teljesítményű erős motorja jó szívóteljesítményt ad, ugyanakkor megfelelő nyomást biztosít a fújó csatlakoztatásához,..

Rendelhető

Einhell TH-VC 1820 S Elektromos száraz-nedves porszívó

16 700 Ft

A TC-VC 1820 S nedves-száraz porszívó sokoldalú, erős, univerzális készülék könnyű-nedves és száraz tisztításhoz - egyetlen háztartás sem nélkülözheti. A könnyen tisztítható, nemesacél, 20 liter térfogatú tartály biztosítja a durva és finom, nedves vagy száraz szennyeződés és folyadék felszívását. Az 1250 W-os motor a jó szívóteljesítmény mellett e..

Rendelhető

Einhell TH-VC 1930 SA Elektromos száraz-nedves porszívó

30 400 Ft

A TC-VC 1930 SA nedves-száraz porszívó nélkülözhetetlen készülék ambiciózus barkácsolók számára, amely a ház a műhely és a jármű takarításánál nyújt jó szolgálatot. A nemesacél tartály 30 liter térfogata gyűjti a nedvességet és a folyadékot, amely a vízleeresztő csavarral gyorsan és kényelmesen eltávolítható. Praktikus fúvócsatlakozó is része a kés..

Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)