Traktorok

Grid View:
Külső raktáron

Husqvarna TC 138 Benzinmotoros fűnyíró traktor

832 990 Ft

TC 138 felhasználóbarát kerti traktor, kis és közepes méretű gyepfelülettel rendelkező kerttulajdonosok számára ajánljuk. Segítségével nagyszerűen összegyűjthető a levágott fű és a lehullott levél is, így rendezett körülményeket teremt a pázsiton. A tágas integrált fűgyűjtő a vezetőülésből is könnyen kiüríthető. Nagy teljesítményű, Husqvarna soroza..

Külső raktáron

Husqvarna TC 142T Benzinmotoros fűnyíró traktor

1 059 000 Ft

TC 142 nagy teljesítményű traktor beépített fűgyűjtővel. Erőteljes Husqvarna sorozatú kéthengeres motorral van felszerelve, melyet szívató nélküli indítás jellemez. A pedállal működtethető hidrosztatikus váltó élvezetessé teszi a vezetést. A beállítható ülés, a be- és kiszálláshoz kényelmes fellépő valamint az akkumulátor töltési szint kijelző foko..

Külső raktáron

Husqvarna TC 239T Benzinmotoros traktor

1 297 000 Ft

A TC 239T kényelmes, tartós és jól irányítható, hátsó fűgyűjtős traktor alkalmi használatra közepes, vagy nagyobb méretű kertekhez. Erőteljes Husqvarna Endurance sorozatú, kéthengeres motor hajtja, szívató nélkül indítható. Az elektromos késkapcsoló, megerősített vágóasztal és az acél hátlappal és stabil retesz-rendszerrel ellátott, robusztus fűgyű..

Külső raktáron

Husqvarna TC 342T Benzinmotoros traktor

1 499 000 Ft

A TC 342 kiváló specifikációjú gép, földtulajdonosok számára, akik hatékony traktort igényelnek igazán nagy területre, gyakori használatra egész éven át. Nagy kapacitású traktor, beépített fűgyűjtővel, igényes gyepápoláshoz. Erőteljes Kawasaki, kéthengeres motor hajtja, szívató nélkül egy gombnyomásra indul. Különösen gyors erőátvitel jellemzi, ami..

Külső raktáron

Husqvarna TS 138 Benzinmotoros fűnyíró traktor

676 000 Ft

2 év garanciával..

Külső raktáron

Husqvarna Z242F Benzinmotoros Zero Turn fűnyíró

1 599 990 Ft

A Husqvarna Z242F oldalkidobós fűnyíró traktort botkormányokkal irányítjuk. A meghajtásának és a kormányzásának köszönhetően akár egy helyben is meg tud fordulni, így nagyon jó a manőverezőképessége, a legszűkebb helyeken is könnyedén levágható vele a fű. A 107 cm vágási szélességű vágóházat erős acéllemezből készítik, erősített kivitelben.2 év gar..

Külső raktáron

Husqvarna Z560X Benzinmotoros Zero Turn fűnyíró

4 499 990 Ft

Kéz nélküli vágóasztal-emeléssel, borulásvédelemmel és automatikus rögzítőfékkel ellátott, professzionális felhasználásra készült, helyben megforduló fűnyíró traktor. Kawasaki FX Series motor. Vágási szélesség: 152 cm. Fűgyűjtés, mulcsolás és oldalsó fűkidobás.1 év garanciával..

Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)