Kapagépek-kultivátorok

Grid View:
Külső raktáron

Husqvarna T300RH Benzinmotoros kapagép

185 000 Ft

Sokoldalú és könnyen használható kapálógép a házikertbe. Csekély súlya teszi lehetővé, hogy a gép könnyen működtethető és szállítható. Egyszerűen indítható Subaru motorral és erős meghajtással van felszerelve. Számos praktikus tartozék vásárolható hozzá, mint például mohagereblye, eke, gyomláló, szélező és levegőztető.2 év garanciával..

Husqvarna TF 225 Benzinmotoros kapagép

196 900 Ft

Minden lényeges funkcióval ellátott, könnyen kezelhető és megbízható motoros kapa. Megbízható Rato motor és hátramenet könnyíti meg a munkát. Levehető meghajtóház zsírzógombbal a hosszú élettartam érdekében. Kiváló választás kiskert tulajdonosoknak. Kényelmes, állítható és összehajtható tolókar, fogantyúra szerelt sebességváltó, szállítókerék, vonó..

Husqvarna TF 325 Benzinmotoros kapagép

219 000 Ft

Minden lényeges funkcióval ellátott, könnyen kezelhető és megbízható motoros kapa. Megbízható B&S motor és hátramenet könnyíti meg a munkát. Levehető meghajtóház zsírzógombbal a hosszú élettartam érdekében. Kiváló választás kiskert tulajdonosoknak. Kényelmes, állítható és összehajtható tolókar, fogantyúra szerelt sebességváltó, szállítókerék, v..

Külső raktáron

Husqvarna TF 435P Benzinmotoros kapagép

339 900 Ft

Kiváló motoros kapa tapasztalt kertészek számára, megerőltető munkálatokhoz. Motorja erőteljes, hatékony, csendes és könnyen indítható. A gép háromsebességes (kettő előre-, egy hátramenet), és pneumatikus kuplung gondoskodik a verhetetlen teljesítményről és irányíthatóságról. Növényvédő, terelőlemez, szállítókerék és vonórúd teszi még a legnehezebb..

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)