Fűnyírók

Grid View:
Külső raktáron

Husqvarna DBS51 Benzinmotoros magasfűvágó

369 900 Ft

A Husqvarna DBS51 robusztus gép, amelyet magas fűhöz és kisebb bozótok irtásához terveztek. A tervezéskor a megbízhatóságot, az irányíthatóságot és az ergonómiát tartották szem előtt, hogy a felhasználó a lehető legjobb körülmények között dolgozhasson. Komoly nyírási és tisztítási teljesítmény, egyszerűen használható központi magasságállítás a toló..

Külső raktáron

Husqvarna LB 155S Benzinmotoros fűnyíró

157 900 Ft

Strapabíró és megbízható, nagy teljesítményű önjáró fűnyíró oldalsó kidobással és opciós lehetőséggel a BioClip (mulcsozás) funkcióra. Az első kerék meghajtás és a nagy hátsó kerekek könnyen irányíthatóvá teszik a gépet. Robusztus golyóscsapágyazott kerekek és kényelmes, lágy fogófelületű fogantyú jellemzi. A fogantyú összecsukható a könnyű tárolás..

Külső raktáron
Külső raktáron

Husqvarna LB 548S E Benzinmotoros fűnyíró

299 900 Ft

Professzionális mulcsoló fűnyíró mindennapi használatra. Időt álló alumínium ház, erőteljes Honda motor biztosítja a problémamentes munkavégzést. A központi magasságállítás és a rezgéscsillapított tolókar pedig a kényelmünkről gondoskodik.1 év garanciával..

Külső raktáron

Husqvarna LB 553S Benzinmotoros fűnyíró

349 900 Ft

Husqvarna LB 553S e megbízható, kiváló BioClip® fűnyíró, üzleti célú használatra tervezték. A kialakítás a lehető legjobb ergonómiai feltételek elérését célozta meg a felhasználó számára és rendkívül jó fűnyírást még nedves körülmények között is. 53 cm vágási szélességű. A központi vágási magasságállító rugós rásegítésű, hogy a beállítást a lehető ..

Külső raktáron

Husqvarna LC 140 Benzinmotoros fűnyíró

99 990 Ft

Ideális kisebb kertek fűnyírására. Rendkívül könnyen kezelhető, ez köszönhető a központi magasság állításnak, csapágyazott kerekeknek, puha markolatnak és mindössze 24kg-os súlyának.2 év garanciával..

Husqvarna LC 140S Benzinmotoros fűnyíró

115 990 Ft

Ideális kisebb és közepes kertek fűnyírására. Rendkívül könnyen kezelhető, ez köszönhető az önjárónak, központi magasság állításnak, csapágyazott kerekeknek, puha markolatnak és mindössze 27kg-os súlyának.2 év garanciával..

Nem elérhető

Husqvarna LC 153 Benzinmotoros fűnyíró

123 990 Ft

Sokoldalú és tartós fűnyíró nagy területekre. DuoClippel felszerelve, amely lehetővé teszi a fűgyűjtés és a BioClip (aprítás) közötti választást. Acél vágóasztalal, kerekenkénti vágási magasságállítással és robusztus kerekekkel.2 év garanciával..

Külső raktáron
Külső raktáron

Husqvarna LC 247 Benzinmotoros fűnyíró

135 990 Ft

Vadonatúj tologatós fűnyíró, kiemelkedő vágási minőséggel és könnyű kezelhetőséggel. Robosztus műanyag ház és egy fogantyúval könnyen levehető gyűjtőkosár. Központi magasságállítás.2 év garanciával..

Husqvarna LC 247SP Benzinmotoros fűnyíró

169 990 Ft

Vadonatúj önjáró fűnyíró, kiemelkedő vágási minőséggel és könnyű kezelhetőséggel. Robosztus műanyag ház és egy fogantyúval könnyen levehető gyűjtőkosár. Központi magasságállítás.2 év garanciával..

Külső raktáron
Külső raktáron

Husqvarna LC 356V Benzinmotoros fűnyíró

190 800 Ft

Robusztus és kiemelkedően hatékony fűgyűjtős fűnyíró nagyobb méretű kertekhez. Tartós, hegesztett acél vágóasztalra építették és erős, könnyen indítható OHC motorral látták el. Könnyen és kényelmesen tolható az innovatív TwinControl vágórendszernek köszönhetően. Az LC 356-széria gépei három féle vágási módot kínálnak.2 év garanciával..

Külső raktáron

Husqvarna LC 551SP Benzinmotoros fűnyíró

419 900 Ft

Kis súlyú és kompakt, mégis robusztus, hagyományos fűnyíró erőteljes motorral, nagy üzemanyag-tartállyal és gumiabroncsos alumíniumkerekekkel felszerelve. Tökéletes választás profik számára, akiknek megfizethető minőségre, megbízható és tartós teljesítményre, kiemelkedő eredményekre van szükségük.1 év garanciával..

Külső raktáron

Husqvarna LC253S Benzinmotoros fűnyíró

179 990 Ft

Minőségi, egyszerűen használható, önjáró fűnyíró közepes méretű kertekbe. Még kisebb súly a tartós, korrózióálló, kompozit alváznak és alumínium kerekeknek köszönhetően; erős, megbízható motor és gumiabroncsok gondoskodnak a megnövelt teljesítményről és irányíthatóságról. Ergonomikus és könnyen összehajtható tolókeret, kényelmes, egy karral, egysze..

Tételek: 1 - 15 / 19 (2 oldal)