Fűnyírók

Grid View:
Rendelhető

Husqvarna DBS51 Benzinmotoros magasfűvágó

369 900 Ft

A Husqvarna DBS51 robusztus gép, amelyet magas fűhöz és kisebb bozótok irtásához terveztek. A tervezéskor a megbízhatóságot, az irányíthatóságot és az ergonómiát tartották szem előtt, hogy a felhasználó a lehető legjobb körülmények között dolgozhasson. Komoly nyírási és tisztítási teljesítmény, egyszerűen használható központi magasságállítás a toló..

Rendelhető

Husqvarna LB 155S Benzinmotoros fűnyíró

157 900 Ft

Strapabíró és megbízható, nagy teljesítményű önjáró fűnyíró oldalsó kidobással és opciós lehetőséggel a BioClip (mulcsozás) funkcióra. Az első kerék meghajtás és a nagy hátsó kerekek könnyen irányíthatóvá teszik a gépet. Robusztus golyóscsapágyazott kerekek és kényelmes, lágy fogófelületű fogantyú jellemzi. A fogantyú összecsukható a könnyű tárolás..

Rendelhető

Husqvarna LB 548S E Benzinmotoros fűnyíró

299 900 Ft

Professzionális mulcsoló fűnyíró mindennapi használatra. Időt álló alumínium ház, erőteljes Honda motor biztosítja a problémamentes munkavégzést. A központi magasságállítás és a rezgéscsillapított tolókar pedig a kényelmünkről gondoskodik.1 év garanciával..

Rendelhető

Husqvarna LB 553S Benzinmotoros fűnyíró

349 900 Ft

Husqvarna LB 553S e megbízható, kiváló BioClip® fűnyíró, üzleti célú használatra tervezték. A kialakítás a lehető legjobb ergonómiai feltételek elérését célozta meg a felhasználó számára és rendkívül jó fűnyírást még nedves körülmények között is. 53 cm vágási szélességű. A központi vágási magasságállító rugós rásegítésű, hogy a beállítást a lehető ..

Rendelhető

Husqvarna LC 356V Benzinmotoros fűnyíró

190 800 Ft

Robusztus és kiemelkedően hatékony fűgyűjtős fűnyíró nagyobb méretű kertekhez. Tartós, hegesztett acél vágóasztalra építették és erős, könnyen indítható OHC motorral látták el. Könnyen és kényelmesen tolható az innovatív TwinControl vágórendszernek köszönhetően. Az LC 356-széria gépei három féle vágási módot kínálnak.2 év garanciával..

Rendelhető

Husqvarna LC 551SP Benzinmotoros fűnyíró

419 900 Ft

Kis súlyú és kompakt, mégis robusztus, hagyományos fűnyíró erőteljes motorral, nagy üzemanyag-tartállyal és gumiabroncsos alumíniumkerekekkel felszerelve. Tökéletes választás profik számára, akiknek megfizethető minőségre, megbízható és tartós teljesítményre, kiemelkedő eredményekre van szükségük.1 év garanciával..

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)