Fűnyírók

Grid View:
Rendelhető

Husqvarna DBS51 Benzinmotoros magas fűvágó

369 000 Ft

A Husqvarna DBS51 robusztus gép, amelyet magas fűhöz és kisebb bozótok irtásához terveztek. A tervezéskor a megbízhatóságot, az irányíthatóságot és az ergonómiát tartották szem előtt, hogy a felhasználó a lehető legjobb körülmények között dolgozhasson. Komoly nyírási és tisztítási teljesítmény, egyszerűen használható központi magasságállítás a toló..

Rendelhető

Husqvarna LB 155S Benzinmotoros fűnyíró

157 900 Ft

Strapabíró és megbízható, nagy teljesítményű önjáró fűnyíró oldalsó kidobással és opciós lehetőséggel a BioClip (mulcsozás) funkcióra. Az első kerék meghajtás és a nagy hátsó kerekek könnyen irányíthatóvá teszik a gépet. Robusztus golyóscsapágyazott kerekek és kényelmes, lágy fogófelületű fogantyú jellemzi. A fogantyú összecsukható a könnyű tárolás..

Rendelhető

Husqvarna LB 548S E Benzinmotoros fűnyíró

298 899 Ft

Professzionális mulcsoló fűnyíró mindennapi használatra. Időt álló alumínium ház, erőteljes Honda motor biztosítja a problémamentes munkavégzést. A központi magasságállítás és a rezgéscsillapított tolókar pedig a kényelmünkről gondoskodik.1 év garanciával..

Rendelhető

Husqvarna LB 553S Benzinmotoros fűnyíró

340 899 Ft

Husqvarna LB 553S e megbízható, kiváló BioClip® fűnyíró, üzleti célú használatra tervezték. A kialakítás a lehető legjobb ergonómiai feltételek elérését célozta meg a felhasználó számára és rendkívül jó fűnyírást még nedves körülmények között is. 53 cm vágási szélességű. A központi vágási magasságállító rugós rásegítésű, hogy a beállítást a lehető ..

Husqvarna LC 140 Benzinmotoros fűnyíró

89 900 Ft

Ideális kisebb kertek fűnyírására. Rendkívül könnyen kezelhető, ez köszönhető a központi magasság állításnak, csapágyazott kerekeknek, puha markolatnak és mindössze 24kg-os súlyának.2 év garanciával..

Husqvarna LC 140S Benzinmotoros fűnyíró

115 000 Ft

Ideális kisebb és közepes kertek fűnyírására. Rendkívül könnyen kezelhető, ez köszönhető az önjárónak, központi magasság állításnak, csapágyazott kerekeknek, puha markolatnak és mindössze 27kg-os súlyának.2 év garanciával..

Husqvarna LC 356V Benzinmotoros fűnyíró

190 800 Ft

Robusztus és kiemelkedően hatékony fűgyűjtős fűnyíró nagyobb méretű kertekhez. Tartós, hegesztett acél vágóasztalra építették és erős, könnyen indítható OHC motorral látták el. Könnyen és kényelmesen tolható az innovatív TwinControl vágórendszernek köszönhetően. Az LC 356-széria gépei három féle vágási módot kínálnak.2 év garanciával..

Rendelhető

Husqvarna LC 551SP Benzinmotoros fűnyíró

418 899 Ft

Kis súlyú és kompakt, mégis robusztus, hagyományos fűnyíró erőteljes motorral, nagy üzemanyag-tartállyal és gumiabroncsos alumíniumkerekekkel felszerelve. Tökéletes választás profik számára, akiknek megfizethető minőségre, megbízható és tartós teljesítményre, kiemelkedő eredményekre van szükségük.1 év garanciával..

Rendelhető

Husqvarna LC153 Benzinmotoros fűnyíró

123 900 Ft

Sokoldalú és tartós fűnyíró nagy területekre. DuoClippel felszerelve, amely lehetővé teszi a fűgyűjtés és a BioClip (aprítás) közötti választást. Acél vágóasztalal, kerekenkénti vágási magasságállítással és robusztus kerekekkel.2 év garanciával..

Rendelhető

Husqvarna LC247 Benzinmotoros fűnyíró

134 900 Ft

Vadonatúj tologatós fűnyíró, kiemelkedő vágási minőséggel és könnyű kezelhetőséggel. Robosztus műanyag ház és egy fogantyúval könnyen levehető gyűjtőkosár. Központi magasságállítás.2 év garanciával..

Husqvarna LC247SP Benzinmotoros fűnyíró

164 000 Ft

Vadonatúj önjáró fűnyíró, kiemelkedő vágási minőséggel és könnyű kezelhetőséggel. Robosztus műanyag ház és egy fogantyúval könnyen levehető gyűjtőkosár. Központi magasságállítás.2 év garanciával..

Husqvarna LC253S 2in1 Benzinmotoros fűnyíró

179 000 Ft

Minőségi, egyszerűen használható, önjáró fűnyíró közepes méretű kertekbe. Még kisebb súly a tartós, korrózióálló, kompozit alváznak és alumínium kerekeknek köszönhetően; erős, megbízható motor és gumiabroncsok gondoskodnak a megnövelt teljesítményről és irányíthatóságról. Ergonomikus és könnyen összehajtható tolókeret, kényelmes, egy karral, egysze..

Rendelhető

Husqvarna LC347V Benzinmotoros fűnyíró

179 900 Ft

Tartós és minőségi fűnyíró a fáradságmentes, kényelmes fűnyírás, valamint a tökéletes külsejű gyep titka. Okos megoldások – például az összehajtható tolókeret, a változtatható sebesség és az egyszerűen beállítható vágásmagasság – kímélik a felhasználót és gondoskodnak a kiváló vágásról. A kiemelkedő gyűjtés miatt kevesebb nyesedék marad a pázsiton,..

Rendelhető

Husqvarna LC347VI Benzinmotoros fűnyíró

229 800 Ft

Tartós és minőségi fűnyíró a fáradságmentes, kényelmes fűnyírás, valamint a tökéletes külsejű gyep titka. Okos megoldások – például az összehajtható tolókeret, a változtatható sebesség és az egyszerűen beállítható vágásmagasság – kímélik a felhasználót és gondoskodnak a kiváló vágásról. A kiemelkedő gyűjtés miatt kevesebb nyesedék marad a pázsiton,..

Rendelhető

Husqvarna LC353 V Benzinmotoros fűnyíró

212 000 Ft

2 év garanciával..

Tételek: 1 - 15 / 16 (2 oldal)