Fűkaszák-bozótvágók

Grid View:

Husqvarna 128R Benzinmotoros fűkasza

104 990 Ft

Rendkívül könnyű, otthoni felhaszálásra ideális fűkasza. Üzemanyag-szivattyúval és Smart Start®tal felszerelve a könnyebb indítás érdekében. Félautomata damilfejjel és vágókéssel.2 év garanciával..

Külső raktáron

Husqvarna 129R Benzinmotoros fűkasza

104 990 Ft

Smart Start®-tal felszerelve a könnyebb indítás érdekében és automatikus stop-start kapcsolóval.2 év garanciával..

Átmeneti készlethiány

Husqvarna 135R Benzinmotoros fűkasza

159 990 Ft

Ez a sokoldalú bozótvágó tökéletesen megfelel kerttulajdonosok részére. A Smart Start® indító rendszere és az üzemanyag szivattyú segítségével könnyen beindítható. Az X-Torq® motor hatékony munkavégzést és megfelelő üzemanyag fogyasztást biztosít. Kétvállas hevederrel, könnyen tölthető félautomata damilfejjel és vágókéssel van felszerelve.2 év..

Külső raktáron

Husqvarna 525RX Benzinmotoros fűkasza

139 990 Ft

Rendkívül könnyű, mégis erőteljes és kényelmes fűkasza. Keményen elbánik a fűvel és más aljnövényzettel, kíméletes a felhasználóhoz.2 év garanciával..

Külső raktáron

Husqvarna 535RX Benzinmotoros fűkasza

219 900 Ft

A készüléket erős, általános használatra tervezték. Kiváló teljesítményt nyújt, erőteljes, ergonómikus és hosszú élettartamú.Low Vib, Balance heveder, kés1 év garanciával..

Átmeneti készlethiány

Husqvarna 543 RS Benzinmotoros fűkasza

169 900 Ft

Erőteljes, sokoldalú gép, erős fű és gyomok gyakori kaszálásához. Az 543RS kiváló választás azoknak, akik robusztus, megbízható és könnyen használható fűkaszát keresnek. Erős, hatékony üzemanyag-felhasználású X-Torq motorral van felszerelve és erős légszűrővel, amely a motor elhasználódását és szervizelési igényét csökkenti. Damilfej, fűvágó kés és..

Külső raktáron

Husqvarna 545FR Benzinmotoros fűkasza

269 900 Ft

Rendkívül sokoldalú, erőteljes gép, amelyhez tartozik egy damilfej, egy fűvágó kés és egy fűrésztárcsa.Gyakori bozótvágáshoz és gyomirtáshoz ajánlott.1 év garanciával..

Külső raktáron

Husqvarna 545FX Benzinmotoros fűkasza

357 000 Ft

Rendkívül könnyen működtethető erdészeti tisztítófűrész, nagy teljesítményű és egyedülállóan ergonómikus kialakítású, ezért egész napos használathoz ajánljuk. Az optimalizált erőátvitel és a 24°-ban döntött szöghajtás leegyszerűsíti az irányban végrehajtott bozótirtást a sűrű növényzetben. Könnyen indítható, és felgyorsuló X-torq® motor gazdaságos ..

Átmeneti készlethiány

Husqvarna 545RX Benzinmotoros fűkasza

259 900 Ft

Professzionális, nagy teljesítményű bozótvágó kiváló ergonómikus és manőverezési tulajdonságokkal. Az X-Torq® motor nagy erőt és gazdaságos üzemanyag-felhasználást biztosít. A szár optimális hosszúságú, a szöghajtás 35 fokban áll. Balance X hevederrel szállítjuk.1 év garanciával..

Külső raktáron

Husqvarna 545RXT Benzinmotoros fűkasza

309 990 Ft

Professzionális, nagy teljesítményű bozótvágó kiváló ergonómikus és manőverezési tulajdonságokkal. Különösen egyszerűen üzemeltethető erdei tisztítófűrészként is, amely nagy teljesítményt nyújt és egyedi ergonómiai megoldásokat kínál a teljes idejű feladatokhoz. Optimalizált áttétel 24 fokban döntött kúpfogaskerékkel – így egyszerűbb a kisméretű fá..

Külső raktáron

Husqvarna 553RS Benzinmotoros fűkasza

194 990 Ft

Rendkívül hatékony, sokoldalú gép, erős fű és gyomok gyakori kaszálásához. Az 553RS kiváló választás azoknak, akik robusztus, megbízható és könnyen használható fűkaszát keresnek. Erős, hatékony üzemanyag-felhasználású X-Torq motorral van felszerelve és erős légszűrővel, amely a motor elhasználódását és szervizelési igényét csökkenti. Damilfej, fűvá..

Külső raktáron

Husqvarna 555 Fx Benzinmotoros fűkasza

414 800 Ft

A Husqvarna 555Fx egy nagyon erőteljes tisztítófűrész, amit kemény körülmények közötti használatra, egész napos munkára terveztek. Az erős X-Torq® motor könnyen gyorsul és gazdaságos az üzemanyag fogyasztás. A rövid tengely és a 24°-ban döntött szöghajtás leegyszerűsíti az irányban végrehajtott bozótirtást a sűrű erdőben. Nagyon alacsony vibráció a..

Külső raktáron

Husqvarna 555RXT Benzinmotoros fűkasza

329 990 Ft

A Husqvarna 555RXT nagyon erőteljes bozótvágó, nehéz körülmények közötti, egész napos munkavégzésre tervezték. Az X-Torq® motor nagy erőt, gyors felpörgést és gazdaságos üzemanyag-felhasználást biztosít. Hosszú szár és 35 fokban álló szöghajtás egyszerűsíti a munkavégzést. A csekély rezgés a LowVib® rezgéscsökkentő rendszernek köszönhető. Balance X..

Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)