Fűkaszák-bozótvágók

Grid View:
Rendelhető

Husqvarna 535RX Benzinmotoros fűkasza

219 900 Ft

A készüléket erős, általános használatra tervezték. Kiváló teljesítményt nyújt, erőteljes, ergonómikus és hosszú élettartamú.Low Vib, Balance heveder, kés1 év garanciával..

Husqvarna 543 RS Benzinmotoros fűkasza

191 000 Ft

Erőteljes, sokoldalú gép, erős fű és gyomok gyakori kaszálásához. Az 543RS kiváló választás azoknak, akik robusztus, megbízható és könnyen használható fűkaszát keresnek. Erős, hatékony üzemanyag-felhasználású X-Torq motorral van felszerelve és erős légszűrővel, amely a motor elhasználódását és szervizelési igényét csökkenti. Damilfej, fűvágó kés és..

Rendelhető

Husqvarna 545FR Benzinmotoros fűkasza

269 900 Ft

Rendkívül sokoldalú, erőteljes gép, amelyhez tartozik egy damilfej, egy fűvágó kés és egy fűrésztárcsa.Gyakori bozótvágáshoz és gyomirtáshoz ajánlott.1 év garanciával..

Rendelhető

Husqvarna 545FX Benzinmotoros fűkasza

357 000 Ft

Rendkívül könnyen működtethető erdészeti tisztítófűrész, nagy teljesítményű és egyedülállóan ergonómikus kialakítású, ezért egész napos használathoz ajánljuk. Az optimalizált erőátvitel és a 24°-ban döntött szöghajtás leegyszerűsíti az irányban végrehajtott bozótirtást a sűrű növényzetben. Könnyen indítható, és felgyorsuló X-torq® motor gazdaságos ..

Rendelhető

Husqvarna 555 Fx Benzinmotoros fűkasza

414 800 Ft

A Husqvarna 555Fx egy nagyon erőteljes tisztítófűrész, amit kemény körülmények közötti használatra, egész napos munkára terveztek. Az erős X-Torq® motor könnyen gyorsul és gazdaságos az üzemanyag fogyasztás. A rövid tengely és a 24°-ban döntött szöghajtás leegyszerűsíti az irányban végrehajtott bozótirtást a sűrű erdőben. Nagyon alacsony vibráció a..

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)