Sövényvágók

Grid View:

Husqvarna 122HD60 Benzinmotoros sövényvágó

119 990 Ft

A Husqvarna 122HD60 halk működésű és könnyű sövényvágó, házikerti használatra, olyan funkciókkal, melyek megkönnyítik a munkavégzést, pl. Smart Start® és az állítható hátsó fogantyú.2 év garanciával..

Nincs raktáron, rendelhető

Husqvarna 325HE3 Benzinmotoros magassági sövényvágó

259 000 Ft

Nagyon sokoldalú, professzionális magassági sövényvágó állítható vágófejjel. A motor ellensúlyként szolgál, és kiemelkedően jó egyensúlyt biztosít ennek a kényelmesen használható gépnek. A hatókör és az állítható vágófej alkalmassá teszi mind alacsony, mind magas sövények gondozására: sem létra, sem kosaras emelő nem szükséges. Intuitív gombokkal e..

Nincs raktáron, rendelhető

Husqvarna 325HE4 Benzinmotoros magassági sövényvágó

299 000 Ft

Nagyon sokoldalú, professzionális magassági sövényvágó állítható vágófejjel. A motor ellensúlyként szolgál, és kiemelkedően jó egyensúlyt biztosít ennek a kényelmesen használható gépnek. A hatókör és az állítható vágófej alkalmassá teszi mind alacsony, mind magas sövények gondozására: sem létra, sem kosaras emelő nem szükséges. A 325HE4 X-TORQ® mot..

Nincs raktáron, rendelhető

Husqvarna 522HD60X Benzinmotoros sövényvágó

209 990 Ft

Professzionális sövényvágó, mindennapi használatra.1 év garanciával..

Nincs raktáron, rendelhető

Kasei SLP500 Benzinmotoros Sövényvágó

44 900 Ft

Teljesen újratervezett Bison típusú motor, amely sokkal erőteljesebb.A fogaskerék ház és a nagy precizitású beépített csapágyak a minőség mellett még nagyobb megbízhatóságot, hosszabb élettartamot jelentenek.A magmézium ötvözetből készült hajtókerék háznak, a kikönnyített vezetőlemeznek és a vezetőlemez tartónak köszönhetően a gép sokkal könnyebb é..

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)