Lombfúvók

Grid View:
Külső raktáron
Külső raktáron

Husqvarna 125BVX Benzinmotoros lombszívó

119 990 Ft

Sokoldalú és könnyen kezelhető kézi levélfúvó/szívó. A nagy teljesítmény felhasználóbarát megoldásokkal párosul. Ház körüli felhasználásra ajánljuk. Jól kiegyensúlyozott, könnyen irányítható gép a test vonalában történő légkiáramlásnak köszönhetően. Smart Start® technológia a könnyű indítás érdekében. Lapos és kerek fúvókával, szívókészlettel együt..

Külső raktáron

Husqvarna 525BX Benzinmotoros lombfúvó

125 990 Ft

X-Torq motortechnológia a speciálisan kialakított ventilátor házzal párosítva nagy légsebességet tesz lehetővé, könnyű kezelhetőség mellett. Jól kiegyensúlyozott, könnyen irányítható gép a test vonalában történő légkiáramlásnak köszönhetően. Smart Start® technológia a könnyű indítás érdekében. A LowVib rezgéscsillapító rendszernek köszönhetően a gé..

Külső raktáron

Husqvarna 530 BT Benzinmotoros lombfúvó

174 000 Ft

1 év garanciával..

Külső raktáron

Husqvarna 580BTS Benzinmotoros háti lombfúvó

249 990 Ft

Husqvarna 580BTS a legerőteljesebb professzionális háti lombfúvó, igényes munkákhoz. Nagy légmennyiséget biztosít a hatékony ventilátor és az erőteljes X-Torq® motor. A professzionális légszűrő biztosítja a hosszú üzemidőt és a problémamentes működést. A heveder széles vállszíjjal készült.1 év garanciával..

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)