Láncfűrészek, ágvágók

Grid View:
Átmeneti készlethiány

Husqvarna 120 MARK II Benzinmotoros láncfűrész

57 990 Ft

2 év garanciávalA Husqvarna 120 gallyazási, könnyebb fűrészelési és hobbi munkákhoz kiválóan megfelelő láncfűrész. Otthoni felhasználásra ajánljuk...

Átmeneti készlethiány

Husqvarna 130 Benzinmotoros láncfűrész

72 990 Ft

Ideális választás ház körüli munkára, mint például tűzifa aprítás vagy kisebb fák kivágása.2 év garanciával..

Husqvarna 135 MARK II Benzinmotoros láncfűrész

86 900 Ft

2 év garanciávalA robusztus megbízható, könnyen kezelhető, hatékony láncfűrész kiváló eredményt biztosít a kerttulajdonosok számára. Mark II, azaz a rendkívül közkedvelt 135 továbbfejlesztett, tökéletesített utódja. Kiváló választás a kert körüli munkákra, kisebb fák kivágására, valamint tűzifa vágására. Gyors indítás és az oldalsó láncfeszítés seg..

Husqvarna 365 XTORQ Benzinmotoros láncfűrész

214 000 Ft

A Husqvarna 365, klasszikus, professzionális használatra ajánlott fűrész. Ezt a típust a legnehezebb körülmények között dolgozó, professzionális felhasználókkal szoros együttműködésben fejlesztettük ki. A kis súly és a nagy teljesítmény, erőteljes motorral kombinálva sokféle feladat elvégzésére teszi alkalmassá. A beépített X-TORQ motor környezetba..

Külső raktáron

Husqvarna 372 XPG Benzinmotoros láncfűrész

307 899 Ft

Igazán professzionális fűrész a magasabb közép-kategóriában. Igényes munkákhoz készült. Az X-TORQ motornak, sokkal alacsonyabb a káros anyag kibocsátása és az üzemanyag felhasználása. A forgattyús tengely és a forgattyús ház nagy terhelésre készült, a karburátor rezgéscsökkentéssel van ellátva, a nagy nyomaték és a nagy teljesítmény elviseléséhez. ..

Külső raktáron

Husqvarna 372XP XTORQ Benzinmotoros láncfűrész

249 000 Ft

Igazán professzionális fűrész a magasabb közép-kategóriában. Igényes munkákhoz készült. Az X-TORQ motornak, sokkal alacsonyabb a káros anyag kibocsátása és az üzemanyag felhasználása. A forgattyús tengely és a forgattyús ház nagy terhelésre készült, a karburátor rezgéscsökkentéssel van ellátva, a nagy nyomaték és a nagy teljesítmény elviseléséhez. ..

Husqvarna 435 II Benzinmotoros láncfűrész

117 990 Ft

2 év garanciávalMásodik generációs, nagyon könnyű és hatékony univerzális fűrész, ideális azok számára, akik rendkívül könnyen indítható és kezelhető fűrészt keresnek. Lassabb húzással is könnyen indul, karcsú motortest és felpattintható, egyszerűen nyitható tanksapka jellemzi. X-Torq® motor a kevesebb üzemanyag-fogyasztásért és az alacsonyabb káro..

Külső raktáron

Husqvarna 440 II Benzinmotoros láncfűrész

149 990 Ft

Második generációs, könnyű és hatékony univerzális fűrész azok számára, akik egy rendkívül könnyen indítható és manőverezhető fűrész tulajdonosai szeretnének lenni. Lassabb húzással, könnyedén indítható, a fűrésztest keskenyebb, az üzemanyagtank sapkája felpattintható. Jellemzője az X-Torq® motor, kevesebb üzemanyagfogyasztással és alacsonyabb káro..

Külső raktáron

Husqvarna 445 II Benzinmotoros láncfűrész

159 990 Ft

Második generációs, hatékony univerzális fűrész azok számára, akik értékelik a professzionális minőséget. Lassabb húzással is könnyen indul és flip-up, egyszerűen nyitható tanksapka jellemzi.Az X-Torq® motor kevesebb üzemanyag-fogyasztást és alacsonyabb károsanyag-kibocsátást jelent. Az Automata stop kapcsoló és az átlátszó üzemanyagjelző könnyebbe..

Külső raktáron

Husqvarna 450E II Benzinmotoros láncfűrész

179 900 Ft

Lassabb húzással is könnyen indul, karcsú motortest és felpattintható, egyszerűen nyitható tanksapka jellemzi. Az X-Torq® motor kevesebb üzemanyag-fogyasztást és alacsonyabb károsanyag-kibocsátást jelent, az olyan jellemzők pedig, mint az Automata stop kapcsoló, a szerszám nélküli láncfeszítés és az átlátszó üzemanyagjelző könnyebben kezelhetővé te..

Külső raktáron

Husqvarna 455E RANCHERII Benzinmotoros láncfűrész

199 900 Ft

A 455 e-széria Rancher egy ideális fűrész professzionális és hobby felhasználók részére, akiknek jó teljesítményű, univerzális és érzékeny berendezésre van szükségük. Ez a modell most a problémamentes munkavégzés érdekében AutoTune egységgel van felszerelve és a szerszámhasználatot nem igénylő láncfeszítő gondoskodik a lánc könnyű és gyors beállítá..

Husqvarna 525PT5S Benzinmotoros magassági ágvágó

269 990 Ft

1 év garanciávalA Husqvarna 525PT5S egy profiknak tervezett, robusztus, teleszkópos szárú magassági ágvágó. A kitolható vágórésszel könnyebben elérhetők az ágak, még a sűrűbb fák és bokrok esetén is létra használata nélkül. Kis súly, kiváló egyensúlyozhatóság és a hátulra szerelt motor kényelmes munkapozíciót biztosít. A motor elhelyezése olyan, ho..

Külső raktáron

Husqvarna 543XP Benzinmotoros láncfűrész

179 000 Ft

A könnyű és hatékony Husqvarna 543 XP® erdészek és farmerek részére lett kifejlesztve. Könnyű és gyors fordulatszámú lánccal hatékonyabb a gallyazás. Egyedül álló X-Torq® motor technológiával nagyobb erőt tud kifejteni, akár 20 %-kal kevesebb az üzemanyag-fogyasztás és 75%-kal kevesebb a károsanyag kibocsátás.1 év garanciával..

Külső raktáron

Husqvarna 545 kifutó Benzinmotoros láncfűrész

186 900 Ft

A Husqvarna 545-öt igényes munkákhoz tervezték építkezéseken végzett munkákhoz és gazdálkodók számára. Forradalmian új gépkialakítását komoly teljesítménnyel ötvözték a hatékony működés érdekében. Egyedülálló X-Torq® motortechnológiánknak köszönhetően nagy erőt ad, amikor Önnek szüksége van rá, mindezt akár 20%-kal kevesebb üzemanyag-felhasználás é..

Tételek: 1 - 15 / 30 (2 oldal)