Láncfűrészek, ágvágók

Grid View:

Husqvarna 120 MARK II Benzinmotoros láncfűrész+AJÁNDÉK

57 990 Ft

2 év garanciával+ajándék 1l lánckenőolajjal!..

Husqvarna 130 Benzinmotoros láncfűrész

59 000 Ft

Ideális választás ház körüli munkára, mint például tűzifa aprítás vagy kisebb fák kivágása.2 év garanciával..

Rendelhető

Husqvarna 135 MARK II Benzinmotoros láncfűrész+AJÁNDÉK

82 990 Ft

2 év garanciávalKarácsonyi akció keretein belül ajándék Husqvarna kesztyűvel(10-es méret)!..

Rendelhető

Husqvarna 365 Benzinmotoros láncfűrész

214 900 Ft

A Husqvarna 365, klasszikus, professzionális használatra ajánlott fűrész. Ezt a típust a legnehezebb körülmények között dolgozó, professzionális felhasználókkal szoros együttműködésben fejlesztettük ki. A kis súly és a nagy teljesítmény, erőteljes motorral kombinálva sokféle feladat elvégzésére teszi alkalmassá. A beépített X-TORQ motor környezetba..

Rendelhető

Husqvarna 372 XP Benzinmotoros láncfűrész

248 900 Ft

Igazán professzionális fűrész a magasabb közép-kategóriában. Igényes munkákhoz készült. Az X-TORQ motornak, sokkal alacsonyabb a káros anyag kibocsátása és az üzemanyag felhasználása. A forgattyús tengely és a forgattyús ház nagy terhelésre készült, a karburátor rezgéscsökkentéssel van ellátva, a nagy nyomaték és a nagy teljesítmény elviseléséhez. ..

Rendelhető

Husqvarna 372 XPG Benzinmotoros láncfűrész

307 899 Ft

Igazán professzionális fűrész a magasabb közép-kategóriában. Igényes munkákhoz készült. Az X-TORQ motornak, sokkal alacsonyabb a káros anyag kibocsátása és az üzemanyag felhasználása. A forgattyús tengely és a forgattyús ház nagy terhelésre készült, a karburátor rezgéscsökkentéssel van ellátva, a nagy nyomaték és a nagy teljesítmény elviseléséhez. ..

Husqvarna 435 II Benzinmotoros láncfűrész

104 900 Ft

2 év garanciával..

Rendelhető

Husqvarna 440 II Benzinmotoros láncfűrész

139 900 Ft

Második generációs, könnyű és hatékony univerzális fűrész azok számára, akik egy rendkívül könnyen indítható és manőverezhető fűrész tulajdonosai szeretnének lenni. Lassabb húzással, könnyedén indítható, a fűrésztest keskenyebb, az üzemanyagtank sapkája felpattintható. Jellemzője az X-Torq® motor, kevesebb üzemanyagfogyasztással és alacsonyabb káro..

Husqvarna 445 Benzinmotoros láncfűrész

156 900 Ft

Második generációs, hatékony univerzális fűrész azok számára, akik értékelik a professzionális minőséget. Lassabb húzással is könnyen indul és flip-up, egyszerűen nyitható tanksapka jellemzi.Az X-Torq® motor kevesebb üzemanyag-fogyasztást és alacsonyabb károsanyag-kibocsátást jelent. Az Automata stop kapcsoló és az átlátszó üzemanyagjelző könnyebbe..

Rendelhető

Husqvarna 450e Benzinmotoros láncfűrész

173 000 Ft

Lassabb húzással is könnyen indul, karcsú motortest és felpattintható, egyszerűen nyitható tanksapka jellemzi. Az X-Torq® motor kevesebb üzemanyag-fogyasztást és alacsonyabb károsanyag-kibocsátást jelent, az olyan jellemzők pedig, mint az Automata stop kapcsoló, a szerszám nélküli láncfeszítés és az átlátszó üzemanyagjelző könnyebben kezelhetővé te..

Rendelhető

Husqvarna 455e Benzinmotoros láncfűrész

194 000 Ft

A 455 e-széria Rancher egy ideális fűrész professzionális és hobby felhasználók részére, akiknek jó teljesítményű, univerzális és érzékeny berendezésre van szükségük. Ez a modell most a problémamentes munkavégzés érdekében AutoTune egységgel van felszerelve és a szerszámhasználatot nem igénylő láncfeszítő gondoskodik a lánc könnyű és gyors beállítá..

Rendelhető

Husqvarna 543 XP Benzinmotoros láncfűrész

213 900 Ft

A könnyű és hatékony Husqvarna 543 XP® erdészek és farmerek részére lett kifejlesztve. Könnyű és gyors fordulatszámú lánccal hatékonyabb a gallyazás. Egyedül álló X-Torq® motor technológiával nagyobb erőt tud kifejteni, akár 20 %-kal kevesebb az üzemanyag-fogyasztás és 75%-kal kevesebb a károsanyag kibocsátás.1 év garanciával..

Rendelhető

Husqvarna 545 kifutó Benzinmotoros láncfűrész

186 900 Ft

A Husqvarna 545-öt igényes munkákhoz tervezték építkezéseken végzett munkákhoz és gazdálkodók számára. Forradalmian új gépkialakítását komoly teljesítménnyel ötvözték a hatékony működés érdekében. Egyedülálló X-Torq® motortechnológiánknak köszönhetően nagy erőt ad, amikor Önnek szüksége van rá, mindezt akár 20%-kal kevesebb üzemanyag-felhasználás é..

Rendelhető

Husqvarna 545 MARK II Benzinmotoros láncfűrész

174 890 Ft

A Husqvarna 545 láncfűrész második generációja, amely tökéletes választás kis és közepes méretű fák döntéséhez, darabolásához.Forradalmian új gépkialakítását komoly teljesítménnyel ötvözték a hatékony működés érdekében. Egyedülálló X-Torq® motortechnológiánknak köszönhetően nagy erőt ad, amikor Önnek szüksége van rá, mindezt akár 20%-kal kevesebb ü..

Tételek: 1 - 15 / 28 (2 oldal)