Magasnyomású mosók

Grid View:

Husqvarna PW 125 Elektromos magasnyomású mosó

44 900 Ft

Kompakt és könnyű nagynyomású mosóberendezés, amellyel ideálisan és kényelmesen tisztíthatók kerti bútorok és kerítések.2 év garanciával..

Husqvarna PW 235 Elektromos magasnyomású mosó

57 900 Ft

Különböző  tisztítási feladatokra alkalmas, robusztus nagy nyomású mosó, amely az udvarok, kerti bútor, kerítések és gépkocsi beállások tisztítására is alkalmas. Alaplapra szerelt tartozék tárolás, tömlőtekercs és hálózati vezeték. A fém szivattyúnak köszönhetően megbízható és tartós termék. Két csővég és egy habporlasztó tartozékként jár hozz..

Külső raktáron

Husqvarna PW 345C Elektromos magasnyomású mosó

84 990 Ft

Nehéz munkákra tervezett nagynyomású mosóberendezés. A gyorskioldós tápvezeték tároló és a gyors tömlőcsatlakozó rövidebb üzembe helyezési időt tesz lehetővé.2 év garanciával..

Husqvarna PW 350 Elektromos magasnyomású mosó

104 990 Ft

Egy igazán robusztus gép, a kiváló eredmény eléréséért  és az igényes munkákért. A Low Force markolat, kevesebb erőfeszítést igénylő ravaszt és magasabb kényelmet nyújt. Az indukciós motor és a fém szivattyú egy megbízható és hosszú élettartalmú terméket biztosít számunkra. A szállítás és raktározás könnyű hála az alumínium fogantyúnak.Alaplap..

Husqvarna PW 360 Elektromos magasnyomású mosó

124 900 Ft

2 év garanciával..

Husqvarna PW 450 Elektromos magasnyomású mosó

159 900 Ft

Extra hosszú, erőteljes nagynyomású mosóberendezés sárgaréz szivattyúfejjel a hosszantartó kimagasló teljesítmény érdekében. Belső mosószertartály elülső szabályozóval.2 év garanciával..

Külső raktáron

Husqvarna PW 460 Elektromos magasnyomású mosó

189 990 Ft

Extra nagyméretű nagynyomású mosóberendezés kerámiabevonatú dugattyúkkal ellátott sárgaréz szivattyúfejjel a kiemelkedő tartósság és hosszantartó teljesítmény érdekében. Belső mosószertartály elülső szabályozóval.2 év garanciával..

Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)