Köszörűk, gravírozók

Grid View:
Rendelhető

Einhell TC-BG 175 Elektromos kettős köszörű

18 900 Ft

4 gumiláb a rezgés csökkentéséhez és a stabilitás növeléséhezÁllítható munkalemezek a különböző alkalmazásokhozFémből készült, strapabíró, kompakt kialakítás a hosszú élettartam biztosítása érdekébenPrecíz munkavégzés a holtjáték nélküli golyóscsapágyas tengelynek köszönhetőenÁllítható szikravédelem a biztonságos munkavégzés érdekébenOldalt zárt vé..

Rendelhető

Einhell TC-BG 200 Elektromos kettős köszörű

21 800 Ft

4 gumitalp a biztonságos, alacsony rezgésszintű állványértÁllítható munkalerakó különböző alkalmazásokraErős, kompakt kialakítás fémből a hosszú élettartamhozA holtjáték nélküli golyóscsapágyas tengely pontos munkát tesz lehetővéBeállítható szikrafogó üveg a biztonságos munkavégzéshezOldalt zárt védőtetők a biztonságos munkavégzéshezDurva- és finom..

Rendelhető
Rendelhető

Einhell TH-BG 150 Elektromos kettős köszörű

10 890 Ft

A TH-BG 150 kétkorongos köszörűgép kiválóan alkalmas kisebb köszörülési feladatok elvégzésére, pl. komolyabb javításra, alakkorrekcióra, új becsiszolás készítésére, vagy vágóélek kisebb javítására és újraélezésére. A készülék biztonságos és tartós használatáról a fémből készült, erős, kompakt kialakítás, a beépített gumilábak és az állítható munkal..

Rendelhető

Einhell TH-US 240 Elektromos szalagcsiszoló+köszörű

17 400 Ft

A TH-US 240 állványos szalagcsiszoló és köszörű valamennyi lágy fém és fa típus durva és finom csiszolásában hatékony segítséget nyújt. Egy durva csiszolókorongja és egy csiszolószalagja van, amelyek holtjáték nélküli golyóscsapágyas tengelyen futnak. Az állítható munkadarab-tartónak köszönhetően a szerszám könnyen igazítható a durva csiszolókorong..

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)