Köszörűk, gravírozók

Grid View:
Nincs raktáron, rendelhető
-8%

Einhell TC-BG 175 Elektromos kettős köszörű

21 990 Ft 23 876 Ft

4 gumiláb a rezgés csökkentéséhez és a stabilitás növeléséhezÁllítható munkalemezek a különböző alkalmazásokhozFémből készült, strapabíró, kompakt kialakítás a hosszú élettartam biztosítása érdekébenPrecíz munkavégzés a holtjáték nélküli golyóscsapágyas tengelynek köszönhetőenÁllítható szikravédelem a biztonságos munkavégzés érdekébenOldalt zárt vé..

Nincs raktáron, rendelhető
-9%

Einhell TC-BG 200 Elektromos kettős köszörű

24 990 Ft 27 601 Ft

4 gumitalp a biztonságos, alacsony rezgésszintű állványértÁllítható munkalerakó különböző alkalmazásokraErős, kompakt kialakítás fémből a hosszú élettartamhozA holtjáték nélküli golyóscsapágyas tengely pontos munkát tesz lehetővéBeállítható szikrafogó üveg a biztonságos munkavégzéshezOldalt zárt védőtetők a biztonságos munkavégzéshezDurva- és finom..

Nincs raktáron, rendelhető
-10%
Nincs raktáron, rendelhető
-8%

Einhell TH-BG 150 Elektromos kettős köszörű

12 990 Ft 14 127 Ft

A TH-BG 150 kétkorongos köszörűgép kiválóan alkalmas kisebb köszörülési feladatok elvégzésére, pl. komolyabb javításra, alakkorrekcióra, új becsiszolás készítésére, vagy vágóélek kisebb javítására és újraélezésére. A készülék biztonságos és tartós használatáról a fémből készült, erős, kompakt kialakítás, a beépített gumilábak és az állítható munkal..

Nincs raktáron, rendelhető
-10%

Einhell TH-US 240 Elektromos szalagcsiszoló + köszörű

19 990 Ft 22 238 Ft

A TH-US 240 állványos szalagcsiszoló és köszörű valamennyi lágy fém és fa típus durva és finom csiszolásában hatékony segítséget nyújt. Egy durva csiszolókorongja és egy csiszolószalagja van, amelyek holtjáték nélküli golyóscsapágyas tengelyen futnak. Az állítható munkadarab-tartónak köszönhetően a szerszám könnyen igazítható a durva csiszolókorong..

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)