Akkumulátorok, töltők

Grid View:
Rendelhető

Einhell 1,5Ah 18V Power-X-Change Starter-Kit akku+töltő

20 400 Ft

Univerzálisan használható a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez.A háromfokozatú LED töltöttségi állapot jelző valós idejű információt ad az akkumulátor töltöttségi szintjéről. A legfontosabb töltési paramétereket folyamatosan ellenőrzik a legmodernebb technológiával készült alkatrészek. Ha az akkumulátor véletlenül mélykisülne, akko..

Einhell 18V 2,0 Ah Power-X-Change akkumulátor

12 800 Ft

A legmodernebb biztonság: Mikroprocesszor folyamatosan felügyeli a paramétereket.3 fokozatú Led-es akkumulátor kijelző és a töltésjelző lámpa.Az értékes li-ion akkumulátor cellák segítségével gyakorlatilag nincs önkisülés...

Rendelhető

Einhell 18V 2,6 Ah P-X-C Plus akkumulátor

15 900 Ft

3 fokozatú akkumulátor töltöttségi állapot jelző LEDFolyamatos hőmérséklet, feszültség stb. vezérlés és ellenőrzésJavító üzemmód arra az esetre, ha az akkumulátor teljesen lemerült (hosszú élettartam)A kiváló minőségű lítium-ion celláknak köszönhetően minimális a kisülés veszélyeNagyfokú ütésvédelem és biztos tartás a gumírozott készülékháznak kösz..

Rendelhető

Einhell 18V 3,0 Ah Power-X-Change akkumulátor

16 900 Ft

Az alkalmazkodó töltésnek köszönhetően az akkumulátor élettartama jelentősen meghosszabbodik. A fő működési paramétereket folyamatosan ellenőrzik a legmodernebb technológiával készült alkatrészek. Nincs mélykisülés, így a kiváló minőségű lítium-ion cellákból álló akkumulátort bármikor feltöltheti anélkül, hogy károsodna - bármilyen legyen is a tölt..

Einhell 18V 3,0Ah PXC Starter Kit akku+töltő

24 800 Ft

3 akkumulátor töltöttségi állapot jelző Led-delFolyamatos, mikroprocesszor-vezérelt felügyeletNagyfokú ütésvédelem és biztos tartás a gumírozott felület révénJavító üzemmód mélykisülés esetére - hosszú élettartam..

Rendelhető

Einhell 18V 30min Power-X-Charger akkutöltő

8 800 Ft

6 fokozatú töltésállapot kijelzőFalra szereléshez előkészítveIntelligens töltésirányító rendszer a hosszú akkumulátor élettartamértLassú töltés mélykisülésnél, ezért hosszú élettartamú..

Rendelhető

Einhell 18V 4,0 Ah Power-X-Change akkumulátor

21 800 Ft

3 fokozatú LED-es akkumulátor kijelző és a töltésjelző lámpaA legmodernebb biztonság: Mikroprocesszor folyamatosan felügyeli a paramétereketMinőségi li-ion cellák a szinte nulla önkisüléshezA gumis ház kiváló ütésvédelmet és stabil tartást biztosít..

Rendelhető

Einhell 18V 5,2 Ah P-X-C Plus akkumulátor

26 800 Ft

7 az 1-ben ABS: az Einhell aktív akkumulátor felügyeleti rendszere. 3 fokozatú akkumulátor töltöttségi állapot jelző LED. Folyamatos hőmérséklet, feszültség stb. vezérlés és ellenőrzés. Javító üzemmód arra az esetre, ha az akkumulátor teljesen lemerült (hosszú élettartam). A kiváló minőségű lítium-ion celláknak köszönhetően minimális a kisülés vesz..

Rendelhető

Einhell 18V Boost-Charger P-X-C Plus akkutöltő

13 490 Ft

Az Einhell Power X-Boostcharger 6 A PXC töltőkészülékével még gyorsabban feltöltheti a PXC sorozat akkumulátorait. Mivel a külön bekapcsolható gyorstöltő üzemmód jelentősen lerövidíti a töltési időt, ezért a Power X-Change készülékeket és szerszámgépeket pillanatok alatt újra hadrendbe tudja állítani, és így még hamarabb rendelkezésre áll majd az ü..

Rendelhető

Einhell 2,0Ah 18V Power-X-Change Starter-Kit akku+töltő

20 890 Ft

Az Einhell 18 Volt 2,0 Ah PXC kezdőcsomagja optimális megoldás azoknak, akik még csak most ismerkednek a Power X-Change termékcsaláddal. A csomag tartalmaz egy darab 2,0 Ah akkumulátort és egy innovatív, lítium-ion technológiával készült töltőkészüléket. A modern Power X-Change technológia nagyobb teljesítményt és hosszabb üzemidőt szavatol az egym..

Rendelhető

Einhell 4,0Ah 18V Power-X-Change Starter-Kit akku+töltő

26 490 Ft

Az Einhell 18 V 4,0 Ah PXC Starter Kit az innovatív lítium-ion sorozat legerősebb kezdőcsomagja. Mindegy, hogy még csak most ismerkedik a PXC technológiával, vagy a már meglévő eszközeihez keres kiegészítőt, a kezdőcsomag erős, 4,0 Ah PXC akkumulátora és töltőkészüléke rendkívül hasznos segítőtársa lesz. A Power X-Change akkumulátor rendszer multif..

Rendelhető

Einhell Power-X-Twincharger 3 A akkutöltő

15 900 Ft

Gyorsabb használatba vétel a 2 db párhuzamosan tölthető 18 V akkumulátorralHosszabb élettartam az alkalmazkodó töltés révénNagyfokú biztonság az intelligens töltésfelügyeletnek köszönhetőenFolyamatos akkumulátor felügyelet az optimális töltési folyamat biztosítása érdekébenHatfokozatú töltő, amelyről bármikor leolvashatja az akkumulátor aktuális tö..

Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)