Grid View:
Rendelhető

Husqvarna TC142 Benzinmotoros traktor

1 084 998 Ft

Felhasználóbarát, 107 cm vágási szélességgel rendelkező traktor, amely ideális közepes méretű kertekbe. Kiemelkedő gyűjtésének köszönhetően a gyep mindig rendezett látvány nyújt. A különleges Husqvarna sorozatú, kéthengeres motor szívató nélkül, pedállal működő hidrosztatikus váltóval üzemel, nagy hatékonyságot és teljesítményt garantál. A csúsztat..

Rendelhető

Husqvarna TC38 Benzinmotoros traktor

676 899 Ft

A TC 38 olyan háztulajdonosok számára készült, akik egy egyszerűen használható, felhasználóbarát, fűgyűjtővel felszerelt fűnyíró traktort szeretnének. A kompakt és ergonomikus kivitelnek köszönhetően ez a gép tökéletes választás közepes méretű, keskeny átjárókkal rendelkező, helyenként szűk kertekbe...

Rendelhető

Husqvarna TS142SL Benzinmotoros traktor

799 898 Ft

A TS 142SL egy felhasználóbarát fűnyíró traktor, ideális háztulajdonosok számára, akik kis és közepes méretű kerttel rendelkeznek. Hatékony oldalkidobós traktor, okos ergonómiai és tervezési elemekkel, nagy 107 cm-es vágóasztallal. Erőteljes Briggs & Stratton motorral van felszerelve, amely automata szivatóval és hidrosztatikus, pedálos váltóval re..

Rendelhető

Husqvarna TS243T Benzinmotoros traktor

949 898 Ft

Tartós, kényelmes és jól irányítható traktor oldalkidobós rendszerrel, közepes és nagy méretű kertekbe, átlagos nehézségű munkákhoz. A Husqvarna Endurance sorozatú kéthengeres motor szívató nélkül, pedállal működő hidrosztatikus váltóval üzemel; kényelmes, egyszerű és hatékony üzemet garantál. A kiemelkedő vágási eredményért a háromféle vágási módo..

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)