Husqvarna tavaszi akció

Mint minden évben most is megérkeztek a Husqvarna tavaszi akciós termékei tele újdonságokkal, többek között a benzinmotoros Husqvarna 135 MARK II láncfűrész vagy az akkumulátoros Husqvarna 115iHD45 sövényvágó akkumulátorral, töltővel!

Lejjebb megtekintheti az akciós katalógust, alatta pedig az akcióban szereplő termékeket webáruházunkban!


Az akciós árakat március 23-tól június 5-ig leadott rendeléseknél tudjuk biztosítani!
Grid View:

Husqvarna 115iHD45 Akkus sövényvágó alapgép

63 990 Ft

Rendkívül könnyű, csendes, akkumulátoros sövényvágó mindennapi használatra kertészeknek, kert- és tájépítőknek. 45 cm hosszú kétoldalas vágókés. Kiváló ergonómia és tökéletes súlyelosztás jellemzi. Akkumulátor és töltő nélkül.2 év garanciával..

Husqvarna 115iHD45 KIT Akkus sövényvágó akku+töltő

88 990 Ft

SavE™ üzemmód, Kézhez álló kezelőgombok, Az akkumulátor illik az összes akkumulátoros termékbe, Non-stop működésre kifejlesztve, Csendes működés, Alacsony fenntartási költség2 év garanciával..

Külső raktáron

Husqvarna 115iL Akkus szegélnyíró alapgép

64 990 Ft

Tap 'n Go damilfejKönnyű, kényelmes és egyszerűen használható akkumulátoros szegélynyíró fűszegélyek és kisebb gyepterületek rendben tartásához. Erős, kis rezgésszámú, kefe nélküli motorja közvetlen károsanyag-kibocsátás nélkül, olyan halkan üzemel, hogy sem a családját, sem a szomszédokat nem zavarja. Intuitív billentyűzet gondoskodik a biztonságo..

Külső raktáron

Husqvarna 115iL KIT Akkus szegélnyíró akku+töltő

94 990 Ft

Li-ion teljesítmény, savE™, Kézhez álló kezelőgombok, Tap 'n Go damilfejCsendes, kis súlyú, tökéletesen kiegyensúlyozott és könnyen használható fűkasza igényes háztulajdonosok számára. Kiváló ergonómia, súlyelosztás és nagy teljesítmény jellemzi.2 év garanciával..

Külső raktáron

Husqvarna 115iPT4 Akkus magassági ágvágó alapgép

59 990 Ft

Könnyen kezelhető akkumulátoros magassági ágvágó, hobbi kert tulajdonosok számára kifejlesztve. Teleszkópos szárának köszönhetően a maximális vágás magassága 4 méter. Csak gép, akkumulátor és töltő nélkül.2 év garanciával..

Átmeneti készlethiány

Husqvarna 120 MARK II Benzinmotoros láncfűrész

57 990 Ft

2 év garanciávalA Husqvarna 120 gallyazási, könnyebb fűrészelési és hobbi munkákhoz kiválóan megfelelő láncfűrész. Otthoni felhasználásra ajánljuk...

Külső raktáron

Husqvarna 120i Akkus láncfűrész alapgép

64 990 Ft

Csendes, kis súlyú, tökéletesen kiegyensúlyozott és könnyen használható fűrész igényes háztulajdonosok számára. Kiváló ergonómia, súlyelosztás és nagy teljesítmény jellemzi.2 év garanciával..

Husqvarna 120i KIT Akkus láncfűrész akku+töltő

89 990 Ft

Csendes, kis súlyú, tökéletesen kiegyensúlyozott és könnyen használható fűrész igényes háztulajdonosok számára. Kiváló ergonómia, súlyelosztás és nagy teljesítmény jellemzi.2 év garanciával..

Külső raktáron
Külső raktáron

Husqvarna 122C Benzinmotoros szegélnyíró

54 990 Ft

A Husqvarna 122C alacsony zajszintű és nagyon könnyű fűszegélynyíró, kiskerti használatra. Kényelmi funkciókkal az egyszerű működtetés érdekében, mint pl. a Smart Start®, a gyors indításhoz.2 év garanciával..

Husqvarna 122HD60 Benzinmotoros sövényvágó

124 900 Ft

A Husqvarna 122HD60 halk működésű és könnyű sövényvágó, házikerti használatra, olyan funkciókkal, melyek megkönnyítik a munkavégzést, pl. Smart Start® és az állítható hátsó fogantyú.2 év garanciával..

Külső raktáron
Külső raktáron

Husqvarna 125BVX Benzinmotoros lombszívó

119 990 Ft

Sokoldalú és könnyen kezelhető kézi levélfúvó/szívó. A nagy teljesítmény felhasználóbarát megoldásokkal párosul. Ház körüli felhasználásra ajánljuk. Jól kiegyensúlyozott, könnyen irányítható gép a test vonalában történő légkiáramlásnak köszönhetően. Smart Start® technológia a könnyű indítás érdekében. Lapos és kerek fúvókával, szívókészlettel együt..

Tételek: 1 - 15 / 123 (9 oldal)