Multifunkciós gépek

Grid View:
Rendelhető

Einhell TE-MG 200 CE Elektromos multicsiszoló

17 890 Ft

Fordulatszám szabályozó elektronika a maximális pontosság biztosítása érdekébenA fordulatszám szabályozó elektronikának köszönhetően még nagyobb terhelés mellett sincs fordulatszám csökkenésBiztos fogás és kényelmes munkavégzés a Softgrip borítású markolatnak köszönhetőenLágyindításUltra vékony kialakítás az optimális használat érdekébenSzerszámbef..

Einhell TE-MG 300 EQ Elektromos multicsiszoló

23 800 Ft

Szerszám nélküli szerszám- és tartozékcsere a gyorsrögzítő segítségévelEgyszerű és kényelmes szerszámcsere a mágneses befogónak köszönhetőenNagyteljesítményű, 300 W-os motorFordulatszám szabályozó elektronika, amelynek segítségével alkalmazkodik a megmunkálandó anyag és a felhasználási terület sajátosságaihozA konstans elektronikának köszönhetően m..

Rendelhető

Einhell TE-MG 300 EQ Kit Elektromos multicsiszoló

32 900 Ft

zerszám nélküli szerszám- és tartozékcsere a gyorsrögzítő segítségévelKényelmes tartozékcsere a mágneses szerszámbefogónak köszönhetőenErős, 300 W teljesítményű motorFordulatszám szabályozó elektronika, a megmunkálandó anyag és a felhasználási terület sajátosságaihoz való alkalmazkodás érdekébenA fordulatszám szabályozó elektronikának köszönhetően ..

Rendelhető

HiKOKI CV350V Elektromos multifunkciós gép

92 710 Ft

350W 6,000-20,000/min Oszcillációs szög 3.2,szerszámmentes lapcsere, Lágyindítás, Automata mód, Konstans elektronika 1.5Kg..

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)