Fúró-ütvefúrók

Grid View:
Nincs raktáron, rendelhető
Nincs raktáron, rendelhető
-5%

Einhell RT-ID 65/1 Elektromos ütvefúró

19 990 Ft 21 060 Ft

Az RT-ID 65/1 ütvefúró olyan kiváló minőségű, nagy teljesítményű, kompakt eszköz, amely a szakemberek igényeit is kielégíti a ház körül, a műhelyben és a garázsban végzendő csavarozási, fúrási és ütvefúrási munkák során. Az indítógyűrűvel, zárfunkcióval és "Press & Lock" orsós rögzítéssel ellátott minőségi fúrótokmány kényelmes szerszámcserét t..

Nincs raktáron, rendelhető
-6%

Einhell RT-RH 20/1 Elektromos fúrókalapács

26 490 Ft 28 124 Ft

Pneumatikus kalapácsSDS-Plus tokmányFordulatszám-szabályozó elektronika fordulatszám-előválasztássalÁllítható forgásirány (jobb/bal)Csúszókuplung a túlterhelés megelőzése érdekébenKalapácsfúrás / fúrás / vésés / vésőrögzítés funkciókSoftgrip markolatPótfogantyú, melyet a markolat elforgatásával rögzíthetFémből készült furatmélység-ütközőKábelcsípte..

Nincs raktáron, rendelhető
-10%

Einhell RT-RH 32 Elektromos fúrókalapács

39 990 Ft 44 214 Ft

Pneumatikus ütőszerkezetSDS-Plus tartóRezgéselnyelő markolatErős alumínium hajtómű fejTúlterhelési csúszókuplungFunkció ütvefúrás / fúrás / vésés vésőrögzítésselPuha markolat (a kiegészítő fogantyún is)Kiegészítő fogantyú elfordulásbiztosítóvalFém fúró mélységütközőKábelcsíptető a feltekert kábel rögzítéséreSzállító- és tartótáska3 fúróval (Ø 8, 10..

Nincs raktáron, rendelhető
-5%

Einhell RT-RH 32 Kit Elektromos fúrókalapács

46 490 Ft 49 185 Ft

Pneumatikus ütvefúró mechanizmusSDS-Plus tokmányRezgéseket elnyelő fogantyúErős alumínium hajtómű burkolatCsúszókuplung a túlterhelés megelőzése érdekébenKalapácsfúrás / fúrás / vésés vésőrögzítéssel funkciókSoftgrip borítás (még a pótfogantyún is)Pótfogantyú, melyet a markolat elforgatásával rögzíthetFémből készült furatmélység-ütközőKábelcsíptető..

Nincs raktáron, rendelhető
-4%

Einhell TC-ID 1000 E Elektromos ütvefúró

19 990 Ft 20 930 Ft

Az Einhell TC-ID 1000 E ütvefúrója nagy teljesítményű és nélkülözhetetlen segítőtárs, amellyel az ezermesterek számtalan feladatot elvégezhetnek, akár otthon, akár a garázsban kell használniuk a készüléket. Egyszerű váltás fúrás és kalapácsfúrás üzemmódok között a tolókapcsoló segítségével. Az erős, fémből készült fogaskoszorús tokmány mindig szoro..

-6%

Einhell TC-ID 1000 E Kit Elektromos fúrógép szett

23 990 Ft 25 508 Ft

Erős 13 mm-es gyors befogó tokmányFordulatszám szabályozó elektronika, a megmunkálandó anyag és a felhasználási terület sajátosságaihoz való alkalmazkodás érdekébenA megmunkált anyag tulajdonságaihoz igazítható fúrás és ütve fúrásNagyméretű ergonomikus Softgrip felület a kényelmes munkavégzésértErős, meghúzható, bordázott pótfogantyúÁllványra rögzí..

Nincs raktáron, rendelhető

Einhell TC-ID 1000 Kit Elektromos fúró-ütvefúró

17 900 Ft

Erős, 13 mm-es gyors befogó tokmányFordulatszám-szabályozó elektronika fordulatszám-előválasztássalFúrás / ütve fúrás funkcióFokozatmentesen állítható, kemény fémből készült furatmélység-ütközőNagyméretű ergonomikus puha markolat a kényelmes munkavégzésértErős, meghúzható, bordázott pótfogantyú43 mm-es befogónyakkal felszerelt fúrógép állványra sze..

Nincs raktáron, rendelhető
-12%

Einhell TC-ID 650 E Elektromos ütvefúró

10 990 Ft 12 427 Ft

A TC-ID 650 E egy sokoldalú ütvefúró, amely nélkülözhetetlen segítség otthoni, műhelyben vagy a garázsban végzett munkák során. A fúrás és ütve fúrás funkcióknak, valamint a fúráshoz és csavarozáshoz elengedhetetlen állítható forgásiránynak köszönhetően a készülék nélkülözhetetlen segítőtárs, bármilyen ütve fúrási munkát kell is végeznie. A praktik..

Nincs raktáron, rendelhető
-10%

Einhell TC-ID 720 E Elektromos ütvefúró

14 990 Ft 16 744 Ft

Az Einhell TC-ID 720 E ütvefúrója nélkülözhetetlen segítőtárs, amellyel az ezermesterek számtalan feladatot elvégezhetnek, akár otthon, akár a garázsban kell használniuk a készüléket. Egyszerű váltás fúrás és kalapácsfúrás üzemmódok között az üzemmód váltó kapcsoló segítségével. Gyors és szerszám nélküli fúrószár csere a lock-funkcióval ellátott gy..

-5%

Einhell TC-RH 800 E Elektromos fúrókalapács

29 990 Ft 31 656 Ft

A sima járású, alacsony rezgésszintű, pneumatikus ütőszerkezetű TC-RH 800 E fúrókalapács sokoldalú segítő barkácsolók számára, akik számára építési, felújítási munkákhoz tesz jó szolgálatot. Az ütvefúróval, a fúróval, valamint a vésővel együtt- vésőrögzítővel vagy vésőrögzítő nélkül - négy funkcióval rendelkezik az univerzális használathoz. Az SDS-..

Nincs raktáron, rendelhető
-7%
Nincs raktáron, rendelhető
-11%
Nincs raktáron, rendelhető
-11%

Einhell TE-ID 1050/1 CE Elektromos ütvefúró

39 990 Ft 44 868 Ft

A TE ID 1050/1 CE ütvefúró olyan kiváló minőségű és nagy teljesítményű eszköz, amely a szakemberek igényeit is kielégíti a ház körül, a műhelyben és a garázsban végzendő csavarozási, fúrási és ütvefúrási munkák során. A dinamikus fordulatszám-vezérlésnek köszönhetően terhelés alatt is fordulatszám-veszteség nélkül működik. Az erős, tartós, 2 sebess..

Nincs raktáron, rendelhető
-13%

Einhell TE-ID 500 E Elektromos ütvefúró

14 990 Ft 17 145 Ft

A TE-ID 500 E ütvefúró egy kicsi, praktikus eszköz, amely jó szolgálatot tesz a barkácsolóknak a ház körül, a műhelyben és a garázsban végzendő csavarozási, fúrási és ütvefúrási munkák során. A kiváló minőségű gyorscserélő tokmány a szerszámok kényelmes cseréjét teszi lehetővé. Az egyenletes mélységet a fokozatmentesen állítható fém mélységi ütköző..

Tételek: 1 - 15 / 24 (2 oldal)