Elektromos szerszámgépek

Grid View:
Rendelhető
Rendelhető
Rendelhető

Einhell BRH 1500/1 Elektromos fúrókalapács

25 900 Ft

Az EINHELL BRH 1500/1 Fúrókalapács kiváló minőségű és rendkívül sokoldalú erős eszköz, amely nélkülözhetetlen az építkezési, felújítási vagy bontási munkálatok során. SDS-Plus kialakítása lehetővé teszi a fúrófejek gyors és egyszerű cseréjét. Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyedén használható...

Rendelhető

Einhell CC-AC 12V autós kompresszor

3 800 Ft

Az Einhell CC-AC 12 V autós kompresszor egy könnyen kezelhető és nagy teljesítményű készülék, amely nélkülözhetetlen segítőtárs, ha autóval indul útnak. A 12 V szivargyújtó csatlakozóval ellátott 2,9 méteres tápkábelnek köszönhetően a legkülönfélébb munkálatokat végezheti el a készülékkel: fújja fel gyorsan az autók, motorkerékpárok vagy kerékpárok..

Rendelhető

Einhell CC-AC 35/10 12V autós kompresszor

9 490 Ft

Az Einhell CC-AC 35/10 12V autós kompresszor egy könnyen kezelhető, nagy teljesítményű és sokoldalú készülék, amely nélkülözhetetlen segítőtárs, ha autóval indul útnak. A 12 V szivargyújtó csatlakozóval ellátott 2,8 méteres tápkábelnek és a max. 35 l/perc teljesítménynek köszönhetően a legkülönfélébb munkálatokat végezheti el a készülékkel: fújja f..

Rendelhető

Einhell CC-PO 1100/1E polírozó

19 500 Ft

Fordulatszám szabályozó elektronikaTengelyzárEgyszerű és gyors tartozékcsere a tépőzárnak köszönhetőenMűanyag koffer1 db szivacskorong2 db szintetikus polírsapka2 db 60-as szemcsefinomságú csiszolópapír2 db 80-as szemcsefinomságú csiszolópapír2 db 120-as szemcsefinomságú csiszolópapír..

Einhell CC-PO 1100/2E polírozó

16 400 Ft

Fordulatszám-szabályozó elektronikaOrsóreteszelésEgyszerű és gyors csiszolóvászon-csere a tépőzárnak köszönhetően1 db szivacskorong1 db szintetikus polírsapka1 db csiszolópapír, 60-as szemcsefinomságú1 db csiszolópapír, 80-as szemcsefinomságú1 db csiszolópapír, 120-as szemcsefinomságú..

Rendelhető

Einhell CC-PO 90 polírozó

8 900 Ft

A könnyen kezelhető és erős polírozógéppel soha nem lesz fárasztó a polírozás: erre a 240 mm átmérőjű polírozótányér és a percenkénti 3700-as rezgésszám a garancia! Dolgozza el a polírozó anyagot a megmunkálandó területen a textil polírozó koronggal, majd polírozza át a felületet a szintetikus koronggal: így egészen biztosan tartós fényt kap a felü..

Rendelhető

Einhell RT-RH 20/1 Elektromos fúrókalapács

20 900 Ft

Pneumatikus kalapácsSDS-Plus tokmányFordulatszám-szabályozó elektronika fordulatszám-előválasztássalÁllítható forgásirány (jobb/bal)Csúszókuplung a túlterhelés megelőzése érdekébenKalapácsfúrás / fúrás / vésés / vésőrögzítés funkciókSoftgrip markolatPótfogantyú, melyet a markolat elforgatásával rögzíthetFémből készült furatmélység-ütközőKábelcsípte..

Rendelhető

Einhell RT-RH 32 Elektromos fúrókalapács

33 800 Ft

Pneumatikus ütőszerkezetSDS-Plus tartóRezgéselnyelő markolatErős alumínium hajtómű fejTúlterhelési csúszókuplungFunkció ütvefúrás / fúrás / vésés vésőrögzítésselPuha markolat (a kiegészítő fogantyún is)Kiegészítő fogantyú elfordulásbiztosítóvalFém fúró mélységütközőKábelcsíptető a feltekert kábel rögzítéséreSzállító- és tartótáska3 fúróval (Ø 8, 10..

Rendelhető

Einhell RT-RH 32 Kit Elektromos fúrókalapács

33 500 Ft

Pneumatikus ütvefúró mechanizmusSDS-Plus tokmányRezgéseket elnyelő fogantyúErős alumínium hajtómű burkolatCsúszókuplung a túlterhelés megelőzése érdekébenKalapácsfúrás / fúrás / vésés vésőrögzítéssel funkciókSoftgrip borítás (még a pótfogantyún is)Pótfogantyú, melyet a markolat elforgatásával rögzíthetFémből készült furatmélység-ütközőKábelcsíptető..

Rendelhető

Einhell TC-AG 115 Elektromos sarokcsiszoló 115mm

8 490 Ft

A TC-AG 115 sarokcsiszoló egy könnyen kezelhető és nagy teljesítményű készülék, amely nélkülözhetetlen segítőtárs vágáshoz, csiszoláshoz és nagyoláshoz, akár a kertben, akár a műhelyben, akár a garázsban használja. A készüléket korongvédelemmel szerelték fel, amely magas fokú munkabiztonságot szavatol. A tengelyzár gyors és egyszerű szerszámcserét ..

Einhell TC-AG 125 Elektromos sarokcsiszoló 125mm

10 900 Ft

A TC-AG 125 sarokcsiszoló egy könnyen kezelhető és nagy teljesítményű készülék, amely nélkülözhetetlen segítőtárs vágáshoz, csiszoláshoz és nagyoláshoz, akár a kertben, akár a műhelyben, akár a garázsban használja. A készüléket korongvédelemmel szerelték fel, amely magas fokú munkabiztonságot szavatol. A tengelyzár gyors és egyszerű szerszámcserét ..

Einhell TC-RH 800 E Elektromos fúrókalapács

22 900 Ft

A sima járású, alacsony rezgésszintű, pneumatikus ütőszerkezetű TC-RH 800 E fúrókalapács sokoldalú segítő barkácsolók számára, akik számára építési, felújítási munkákhoz tesz jó szolgálatot. Az ütvefúróval, a fúróval, valamint a vésővel együtt- vésőrögzítővel vagy vésőrögzítő nélkül - négy funkcióval rendelkezik az univerzális használathoz. Az SDS-..

Rendelhető
Tételek: 1 - 15 / 38 (3 oldal)