Fúró-csavarozók

Grid View:

Einhell TC-CD 12 Li Akkus csavarozó

15 890 Ft

Akkumulátorfelügyeleti rendszerrel ellátott li-ion akkumulátorLevehető fúrótokmány, rövidebb és könnyebb kialakításKétfokozatú hajtómű nagyteljesítményű fúráshoz és csavarozáshozRobosztus fém hajtóműEgyórás gyorstöltőEgyhüvelyes gyorsbefogó tokmányAutomata orsóreteszelésGyorsleállítás (Quick-Stop) funkcióFokozatosan állítható fordulatszám-szabályoz..

Rendelhető

Einhell TC-CD 18-2 Li (1x1,5 Ah) Akkus csavarozó

18 400 Ft

Kétfokozatú hajtómű erőteljes csavarozáshoz és gyors fúráshoz18+1 forgatónyomaték-beállítási lehetőségAutomatikus orsóreteszelés az egyszerű szerszámcsere érdekébenVékony kialakítás ergonomikus, Softgrip felülettelEgyhüvelyes gyorsbefogó tokmányBeépített LED a munkaterület megvilágításához..

Einhell TC-CD 18-2 Li (2x1,3 Ah) Akkus csavarozó

25 700 Ft

Kétfokozatú hajtómű erőteljes csavarozáshoz és gyors fúráshoz18+1 forgatónyomaték-beállítási lehetőségEgyszerű szerszámcsere az automatikus orsóreteszelés révénVékony kialakítás ergonomikus, Softgrip felülettelEgyhüvelyes gyorsbefogó tokmányBeépített LED a munkaterület megvilágításáhozPraktikus tároló- és védőtáskában..

Rendelhető
Rendelhető
Rendelhető
Rendelhető
Rendelhető
Rendelhető
Rendelhető
Rendelhető

Einhell TE-CD 18/2 Li Kit (2x1,5Ah) Akkus fúró-csavarozó

41 800 Ft

A TE-CD 18/2 Li Kit akkumulátoros fúró/csavarhúzó erős, robusztus, sokoldalú szerszám, amely a legigényesebb csavarbehajtási és fúrási feladatok ellátására is alkalmas a ház körül, a műhelyben és garázsban. Az erős, tartós kétsebességű fém fogaskerekes hajtómű és nagy teljesítményű motor nagy nyomatékot fejt ki, jelentős erőt ad át csavarozáskor és..

Einhell TE-SD 3,6 Li Kit Akkus csavarozó

11 400 Ft

Lítium-ion akkumulátor30 % -kal nagyobb kapacitásForgócsuklóval rúdcsavarozóként is használható7-szeres forgatási nyomaték beállításErős fém hajtóműBit záróhüvelyMágneses csavartartóKettős LED-világításJobb- és balmenetesPuha markolat3 fokozatú LED-es akkumulátor kijelző és a töltésjelző lámpa32 részes bit-boxszalSzállítás praktikus ajándékdobozban..

Nem elérhető

Einhell TH-CD 12 Li Akkus csavarozó

11 400 Ft

A termék jelenleg NEM beszerezhető! Alternatívaként tudjuk ajánlani az Einhell TH-CD 12-2 Li Akkus Csavarozó-t!..

Einhell TH-CD 12-2 Li Akkus csavarozó

13 400 Ft

Lítium-ion akkumulátor: nincs önkisülés, kisméretű, könnyű, egyszerűen kezelhetőKétfokozatú hajtómű erőteljes csavarozáshoz és gyors fúráshozNagyteljesítményű motor és fém hajtómű a nagy forgatónyomaték biztosítása érdekébenPraktikus, fogantyúba épített akkumulátorAz akkumulátort több 12 V-os készülékhez is fel tudja használniEgyhüvelyes gyorsbefog..

Tételek: 1 - 15 / 31 (3 oldal)